" Haladni akarsz az életben, de sokszor egyik lábad a féken van.
Ahhoz, hogy szabad lehess, meg kell tanulnod elengedni.
Elengedni a sérüléseket.
Elengedni a félelmet.
Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat.
Az az energia, amivel a múltadba kapaszkodsz, visszatart az új élettõl.
Mi az, amit ma elengednél?"
Minden elektromágneses mezõ rendszer két alapkomponensbõl áll, a vezérlõkészülékbõl (impulzusgenerátor) és a tekercsekbõl (applikátorok), amelyekben az elektromos impulzus mágneses impulzussá alakul át. Az elektromosságra merõlegesen mágnesesség keletkezik. A mágneses mezõ minden anyagon áthatol, ezt használja ki a terápia.

Eljárásmenetét tekintve a szövetek és a szervek oxigénellátottságának javítására támaszkodik. A BEMER 3000 elektromágneses mezõvel test azonos, a vérellátást szabályozó mechanizmus lép mûködésbe.

A BEMER terápia a Földéhez hasonló mágneses térrel dolgozik, csak a hullámzása specifikus. Lényege, hogy a természetes, az egészség megtartására irányuló szabályozó folyamatokat segítse. Ez tulajdonképpen a kémiai reakciók létrejöttéhez szükséges energetikai feltételek megteremtését jelenti.

Ennek eredményeként jobb vérkeringés, jobb sejtaktivitás és ezzel egyidejûleg a test saját szabályozó és védekezõ mechanizmusainak erõsítése és aktivizálása érhetõ el.

BEMER 3000 - almenük
( Mary Manin Morrissay)
• BEMER terápia élettani alapjai
• BEMER terápia alkalmazási területei
• BEMER készülék használata
• BEMER terápia hatása
A vörösvérsejtek korong alakúak, energiahiány esetén lapos falukkal egymáshoz tapadnak, ezáltal a véredényeken nehezen jutnak át. Ennek következtében csökken a sejtek vér, és ezáltal az oxigén ellátása.

A vörösvérsejtek alakjukat változatni tudják, hogy az éren belül mozogni tudjanak.

Magas savkoncentráció esetén csökken a vörösvértestek rugalmassága, vagy az ún. savmerevség lép fel, aminek következtében a vörösvértestek már nem tudnak átjutni a finom hajszálereken, és eltömítik azokat.

Ez hiányos ellátáshoz vezet.
• Terápia alkalmazását támogatja...
A mágnesterápia hatására az összetapadt vörösvértestek szétválnak, javítja azok áramlását, és ezáltal az oxigén ellátást pozitívan befolyásolja. A test a saját energiatermelését javítja, így biztosan pozitív támogatást jelent minden betegség esetén. A módszerrel sosem a betegséget kezeljük, hanem a szervezet energetikai állapotát javítjuk, amelynek hatására a sejtek regenerációja révén az öngyógyító folyamatok beindulnak.

A kezelés hatására a keringési jellemzõk lényegesen javulnak, a használaton kívüli hajszálerek is újra aktívvá válnak, megnõ a vérben keringõ oxigén mennyisége, a szövetekben az oxigén parciális nyomása, a sejtekhez ez által több oxigén jut, ami javítja a sejtek anyagcseréjét.

A vénás kiáramlás is felgyorsul, ami elõsegíti a salakanyagok kiürülését. Mindezek hatására a sejtek energiája megnõ, regenerációjuk felgyorsul, ezáltal jobban képesek lesznek ellátni feladatukat.

A szervezet öngyógyító mechanizmusai aktiválódnak, beindul az ún. javító proteinek képzõdése, az immunrendszer is aktiválódik ( az immunsejtek érfalon való megtapadása javul, amely az immunrendszer optimális mûködésének elsõ lépése).

Vagyis a módszer azokat a folyamatokat támogatja, amelyek alapját képezik a test regenerációjának, és ezáltal a gyógyulásnak.

Kineziológiáról
Üdvözlöm honlapomon!
Szolgáltatásaim
Rólam pár szóban
Thai masszázs
Test - fülgyertyázás
Hogyan mûködik a One Brain módszer?
A kineziológia történeti háttere
Miben segít a kineziológia?
Mi történik a kezelésen?
Mi a helyzet a gyerekekkel?
Kineziológia módszerek
Bach - virágterápia
Thai masszázs
Bemer 3000
Test - és fülgyertyázás
Thai masszázs galéria
Bemer 3000 galéria
Bach - virágterápia galéria
Test - és fülgyertyázás galéria
honlapkészíés: globalcom studio